top of page

Klantportaal

Ondervind je problemen in je portaal? Volg dan de volgende stappen om het te verhelpen. Mocht je na deze stappen nog steeds problemen ondervinden neem dan contact met ons op.

Account aanmaken.

Opmerking: Om toegang te krijgen tot het portaal moet je beschikken over een account. Als je geen account hebt heb je automatisch ook geen toegang toe het portaal. Je kan zelf geen account aanmaken, alleen klanten hebben een account en daarmee dus toegang tot het portaal.

Let op! Ben je net klant geworden? Dan kan het tot 48 uur duren voor dat je een mail ontvangt met daarin een link om een account aan te maken.

Inloggen

Ondervind je problemen met het inloggen in het portaal? Klik dan hier.

Foutmelding

Heb je steeds last van een foutmelding in je portaal? Klik dan hier.

Storingen

Heb je steeds last van storingen in je portaal? Klik dan hier.

Support

Ondervind je nog steeds problemen? Neem dan contact op met de ondersteuning.

Morning Marketing Support

© 2024 Morning Marketing™, all rights reserved. Webdesign powerd by Morning Marketing.

bottom of page